Söndag!

Lördagkvällen spenderade jag hos Emilia, singstar kväll blev de:P hahah jag förlorade typ alla gånger men det var väldigt kul ändå, så ny ska jag nog allt öva tills nästa gång så att jag vinner:P

Söndag
Idag skulle de ha blivit en såndär plugg-söndag. Men de gick väl inte som jag tänkt mig. direkt...
Gick upp vid halv elva tiden och åt frukost sedan började jag på teaterrecencionen men de gick så dåligt att jag slutade ganska fort. Tog istället en dusch och åt lunch och sedan var det dax att bege sig till strandhallen för fotografering. Fotades först med mitt minilag och sedan med de lag jag spelar i. Sedan tog vi induviduella kort där man skulle göra värsta posen med en basketboll:p haha får väl se hur de blev...
Sedan testade vi lite nya basketkläder vi ska beställa in. Sedan åkte jag fort hem och åt och efter de var de vb träning!

pusss!


Iskall

Heej!
Kom hem för en timma sedan kall som en isbit! har stått ute hela dagen från 11-15 och sålt pepparkakor med klassen. Usch och fy, nu har jag väl tinat ngt men usch vad kallt de var... och hungrig var jag med.
Nu är jag ifal inne i värmen!
SKÖNT!!
Nu ska jag vidare till Emilia och sjunga sing star, hon har köpt den nya Abba skivan!!

pusss!

Rubrik?

Heeeej!
lgår åkte jag som sagt med Stina till stan. Hittade en ögon mask, jag kommer se ut som Zorro:P haha skit snyggt! men men man får väl bjuda lite på sig själv. Jag hittade världens finaste kläning på h&m som jag verkligen ville ha! men så hittade jag den inte i butiken så då frågade jag hon som jobbad där var den hängde och då sa hon att den var slut i hela Stockolm:S sååå typiskt!
ajaj vi åkte vidare till centrum där de var Crazy Night och där träffade vi några av Stinas kompisar! trevligt,trevligt!
Hittade en halsduk för 10 kr och köpte lite godis! kom hem vid 10 och insåg plötsligt hur hungrig jag var, men de var väl inte så konstig hade inte ätit sen lunchen i skolan!!!

Fredag:
Nu vill jag bara börja gymsasiet på än gång! vill bara bort från vår skola, det har hänt så himla mycket den här veckan som inte borde hända! Små träningen gick iallafall väldigt bra idag! kom hem från min träningen för någon timma sen ,sitter framför tv:n nu och kolla på Fredag hela veckan lång!

Puss

Vill inte bli sjuk!

Äntligen hemma! Jag har världens huvudvärk och är jätte förkyld, och vet ni vad jag älskar de!
haha neej usch, jag har inte varit på topp idag:S och inte blir de bättre av att man stannar kvar i skolan och skriver en uppsats som man inte ens blir klar med!
Ingen träning idag för mig ifal, typsikt jag som inte tränade i fredags heller...
Men men imorgon om jag mår bra, ska jag nog till stan med Stina och köpa ögonmask,klänning och pressent till Malins fest. de ska bli kul!

Neej idag ska jag gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg och utvilad till imorgon!

Puss!


Utegångsförbud

Buhu jag har fått utegångsförrbud. Jag tror aldrig så många barn i Tyresö har fått utegångsförbud under en och samma dag mellan kl. 8.30-15.00. För vet ni vad? hela högstadiet fick utegångsförbud i skolan idag. Neej jag skojar inte!!!
och vet ni vad anledningen var?? att vi inte skulle kasta snöbollar på varandra! för då kan man få en sten i ögat och bli blind!!!!!!asså driver dem med oss? det är väl större chans att jag får en gren i ögat och blir blind, eller att bli på körd utav en buss!
aja eftesom alla tyckte att de var lika töntig så bestämmde sig alla för att trotsa lärarna och gå ut på rasten vilket resulterar i hemringning och mail. hahah snälla kan de inte bara lägga ner? fattar lärarna inte att de bara förlorar på de?

Matten idag blev inställd för att vår lärare skulle på någon kurs. Så vi gick ut och hade snöbollskrig! så underbart att få hela ansiktet ner mulat i snön:P och jackan alldeleds blöt, hahah (not) men men de var ilaffal väldigt roligt! och vet ni vad jag är snabbare en fem killar:P fem mot en och jag vinner! är inte de grymt? och Jonas och jag skulle ha en fredskram, men Jonas lurade mig! han kastade ner mig på marken men smart som man är så fällde jag honom samtidigt och så blev man mulad igen...
Blöt och kall så gick jag hem med Klara eller nej jag nu ljög jag! Klara var kall jag, vam!! Så földje jag med Klara hem. Vi kokade te och rostade mackor. Och sedan visade Klara sina saker hon fått av sin mamma som varit i Kina. Väldigt fina!
De blev iallafall en super mysig eftermiddag:P
Nu sitter jag och kollar på vänner sen ska jag försöka att lära mig musiken eftersom vi ska ha uppspelning imorgon! Vi får väl se hur de går....
Önska mig lycka till!!!

Puss  


Och snön fortsätter att falla

Jaa snön fortsätter bara att falla och de verkar som den aldrig vill sluta. Snart är jag insnöad:P hahahah neej men de känns nästa som de. Skolan var helt okej, vi dansade på idrotten och de var roligare en vad jag trort.
Emilia var sjuk idag, så jag saknar henne! efter skolan åkte jag och spelade tennis och de tog en halvtimma att åka dit istället för tio minuter som de brukar! de var typ för att hela bussen var proppad och de gick så långsamt med alla snö!
Träningen gick bra iallafall. Nu ska jag gå och äta och plugga till Svenskaprovet imorgon!

 puss!


Hej vinterland!

Idag har jag väl inte gjort så mycket. Testade min gamla skidjacka och insåg att den var för liten, så jag får väl titta på en ny då! Någon som vet någon fin?
Snön ligger fortfarande kvar och de kommer bara mer! längtar efter att få åka skidor de vore super kul eftersom jag knappt jorde de förra året!
Vid ett så kom Chantiz och hämtade mig för vi skulle spela match. Vi vann med 82-41!!!! jippie men de var väl ingen vidare rolig match eftersom vi var så överlägsna. Ajaj nu sitter jag här i soffan och ska väl plugga lite hade jag väl tänkt!

Vi hörs puss!


Sarah analyserar

HAHAHA min lyssande kommentar om en film :den är rolig för den e kul:P


En betydligt bättre lördag en vad jag förväntat mig...

Väckarklockan ringde 7.20 imorse på en lördag! Men jag blev betydligt lyckligare när jag såg den vita snön utanför mitt fönster! Mamma sktjusade mig till bussen och vid konsum träffade jag Anna och mina små flickor/ vårt lag vi tränar F00 i basket. "Pigga "och glade hoppade vi in i bilarna och begavs till Huddinge där vi skulle spela två matcher. Vi var bara 4 stycken men de var verkligen super duktiga och vi vann första matchen med 18-4 grattis tjejer, andra segern! andra matchen förlorade vi dock men vi var bara 4 stycken men tjerna kämpade och var verkligen jätte duktiga! Härligt kämpat tjejer!<3
Matcherna gick mkt fortare än vanligt och vi var klara redan vid 12. Så Anna och jag bestämmde oss för att åka in till stan och köpa julklappar. Hahah vi köpte inte en ända, lyckat va? jag hittade iallafall en kofta/klänning som jag ska köpa någon dag. Träffade Robban vid Hötorget!
Sedan ville Anna seTwilight med mig:P och hon såg den i Torsdags ,hon blev väl lika besatt av den som jag:P  men vi bestämmde oss för att ta de en annan dag! ser fram emot de:P
På vägen hem satt de världens skummaste tant på tunelbannan, hon gick typ runt i vagnen och skrek att gud skulle straffa oss alla eller ngt, men man hörde verkligen inte vad hon sa! så jag och Anna samt resten av alla som satt i vagnen typ låg och vred sig av garv. ucsh vad hemskt egentligen men jag kunde inte hålla emot. Hämtade min väska hoss Anna och sedan fick jag springa idag igen för att hinna med bussen men den här gången hann jag faktiskt:P

Just nu kollar jag på film med familjen, så nu ska jag fortsätta med det!
puss!


Igår...

Dagen började med att jag försov mig! jag vaknade 8.20 och Linda skulle hämta mig 8.35! En tanke for igenom huvudet, gissa vilken? Panik, Panik, Panik!!!!! 
men på något sätt hann jag klä på mig och äta frukost samt kasta ner mitt smink och tandborste i väskan innan Linda kom. Super snabba silver SarahXD (*host*) 
Jag sminkade mig i skolan och tjafsade halvt med nappe samtidigt som jag  hörde Jontes härliga garv i bakgrunden:P När jag skulle borsta tänderna märkte jag att det inte fanns någon tandkräm kvar i tuben,iallafall fick inte jag ut något! men sen kom min super starka ängel Klara och löste problemet för mig!

Efter skolan var det dags för små träningen. Men innan de så följde jag med Jonas och company till BJ i centrum och åt glass. Mysigt:)
Sedan träffade jag Anna och vi tog bussen tillsammans till små träningen. Träningen gick väl ingen vidare små tjejerna var trött och stökiga så träningen gick väl som den gick.... men de blev väl bättre mot slutet.
Efter träningen skulle jag och Anna hinna med en speciell buss för att jag skulle på Twilight! så vi sprang hela väggen till busshållplatsen för att hinna med bussen. Men självklart kör buss ifrån oss när vi är ca: 50 meter ifrån, så typsikt!!!!!!
aja jag vandrade vídare till Töreskövägn,heter den så? (den som ligger vid brandstation) och där hoppade jag på bussen och träffade Klara, Emilia och Emma i C.
Emilia hade köpt sin jacka som hon tjatat om hela veckan, och hon var super söt i den! 
Twilight var den bästa filmen på länge!! helt underbar! när filmen började fick jag gåshud över hela kroppen och sedan var jag som fastrusen i den, helt förhäxad!!! Men mitt i upplösningen hände något som inte skulle hända. En tjej några rader bakom oss fick typ något anfall eller allergisk chok så någon hjälpte henne ut och ringde efter ambulans. Läskigt!
Ajaa filmen fortsatte och helt plötsligt kände jag hur tårarna rann ner för mina kinder, och de bara fortsatte!
Älskar filmen, den var så himla bra gjord efter boken. Och tänk att få vara Bella! att få drunkna i Edwards blickar!
Hoppas den killen finns där ute.
När vi kom ut från bion så kom de små vackar snöflinor silandes ner, och jag och flögg fram på små rosa moln som! som jag tror restan av de andra ocskå gjorde! Filmen gjorde mig så lycklig! Eftersom Emma och Klara hade kvar popcorn som de inte tänkte äta upp så, bestämmde jag mig för att kasta upp dem i luften son lite extra snö:P de mesta hamnade dock på Klara och mig!

Sedan begav vi oss mot taco bar och beställde in två nacho delux:P mums!

Jag hade den mysigaste kvällen på länge och jag kände verkligen hur mycket jag älskar mina vackra och söta undrbara vänner! tack för att ni finns!

Puss!!


Vad ska man skriva som första inlägg?

Vad ska man skriva då? de finns så mycket tankar! haha bra inledning va?

aja idag har det inte hänt så mycket. Har varit i skolan, lyckades på något sätt ha sönder min nya nycklering på syslöjden, buhu, men smart som jag var så gick jag in till träslöjden och bad om en hammarkille som kunde fixa till dem:P och vips så hoppade Robert och Eric fram och fixade min nyckelring! Tro de eller ej de krävdes fakktiskt två killar för att laga en nyckelringn, men nu är den som ny! eller nästan iallafall...XD
När jag kom hem från skolan började jag måla de gröna på min bild. Men jag slutade ganska snart eftersom de inte gick så bra, misslyckades totalt...
och jag som ska ha en konstnär i släkten,pinsamt att jag inte kan måla!!
aja man kan ju inte vara bra på allt:P

Imorgon är de iallafall fredag skönt! Har dessutom sovmorgon till 9.20! så de blir bara 2 lektioner imorgon ännu skönare! och bättre blir de..
efter skolan kanske jag ska följa med till BJ i centrum och äta glass och sedan ska jag träna mina små småttingar med Anna! Och sist men inte minst ska jag gå på Världsprämieren på Twilight med Klara, Emilia och Emma i C. Ser verkligen fram emot morgondagen.

Puss och Kram skumbannan!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0