Pizza tajm

Hemma igen efter ytterligare en dag på stan. Idag blev de en klänning från gina:) kanske läger in en bild på den sen. Men nu ska jag äta, det blir hemma gjord pizza som min syrran gjort sedan ska jag iväg till Emilia för en filmkväll<333

Puss!


 


291208

Heej!
Idag väckte mamma mig med en puss på kinden och överraskade mig sedan med frukost på sängen. Så jag drog snabbt upp min bok och började läsa med en  varm kopp choklad i handen.Hur mysigt som helst<33
Nu har jag varit vaken i några timmar och har faktiskt hunnit med att städa mitt rum och lite annat.
Men nu ska jag gå och göra iordning mig, ska träffa Amelie i stan om lite mer en än timma! Nu ska fjag örsöka skunda mig så att jag hinner med 13.28 bussen! Önska mig lycka till!!
Pussss

hahahaa

  

Hittade en "gamal "bild på mig och syrran. Var bara tvungen att lägga in denXD vem e vem?

Jag åt en fil XD

Heeeej, dagen har jag tillbringat tillsammans med min söta och blonda vän Klara. Det blev först en tur till stan där jag hittade en collegetröja och klara en t-shirt och en kofta/ tröja. Ganska lyckat eftersom bådade hittade ngt. När alla äffärer hade stängt var min energinivå lika med 0 då jag inte ätit mer än en tallrik fil under hela dagen. Så vi begav oss hem till mig och gjorde spagetti och köttfärsås! Vårt köksbord var fullt utav saker då min syster gör om sitt rum och hade bestämmt sig för att lägga alla saker där, så var vi tvungna att fundera ut en annan plats att äta på. Så vi tog med oss våra tallrikar och satte oss i mitt rum där vi tända massa ljus och satta på Lars Winnerbäck i bakgrunden.
Det blev super mysigt:P
Efterrätten blev marängswisch (stavning?) utan maränger!! hahah men vi hade ju allt de andraXD och till de blev de film!
Meen nu har klara lämnat mig för kvällen och jag ska väl passa på att göra lite saker jag ska/borde göra.
Hahah jag tror bra det är klara som kommer fattar rubrikenXD

// Sarah<3

St.cupen

Heeej ytterligare en dag har gått på lovet har gått utan att jag gjort så mkt....
Joo jag har såklart läst nägra kapitel ur min bok Ljudet av dit hjärta.  Jag har läst mer en halva boken nu och börjar få lite ångets. Jag vill verkligen inte att den ska ta slut!!! vad ska jag då läsa?? Fyran har väl inte kommit ut på svenska ännu?
hahah vilken bok nörd jag blivit, funderar faktiskt på att läsa om både Om jag kunde drömma och När jag hör din röst som jag läste i somras i väntan på den fjärde boken!
Ajaja de här börjar väl bli lite tåkigt att höra på, skulle jag tro!
Jag funderar på att gå och dusch snart. För hela jag stinker toast. Jag har nämligen ståt i cafiterian på st- cupen i fotboll idag och fått göra säkert 1 miljon toasts känns de som! Okej kanske inte så många men nära inpå!

Har inga planer inför morgon dagen, någon som ska göra ngt kul??

Saknar min Emma som åkt till Thailand!! såå härligt för henne men jag saknar henne verkligen så. Min söta och underbar vän!

// Sarah

Annandag!

Dagen då...
Förmiddags vet jag inte riktigt vad jag gjorde, jag segade nog mest runt hemma. Vid två tiden åkte jag ifal in med syster min till stan och shoppade. Men guud så mkt folk de var!, alla var som galna!! men jag och Johanna är krigare så vi klarde oss rätt hyfsat:P heheh...
ajja efter någon timma eller så var vi hungriga och kom på att vi inte ätit  någon lunch!! Så vi hamnade tillslut på taco barXD och så blev de glass efteråt:P
Jag hittade en kofta på h&m som jag kollat på förrut för bara halva priset! och Johanna köpte ett par jeans.
Nu blir de fruktsallad och film med familjen:)

Puss!

Neej juste jag glömde berätta att jag börjat läsa tredje boken av "om jag kunde drömma bökerna" Ljudet av ditt hjärta.
Jag ÄLSKAR verkligen böckerna och så fort jag lagt boken åt sidan kan jag inte släppa historien! den finns lixåm med hela tiden! jag går lixåm bara runt och tänker på vad som kommer att hända och att jag önskar att boken var sann eller ngt!!
Hahah jag måste ju fan gå i terapi eller ngt jag blir ju lixåm helt paralyserad utav dem:P
Eller finns de någon mer som känner som jag???

Men nu ska jag kolla på filmen och sedan återgå till min kära bok<333

See ya!

Juldagen!!

Heej och god fortsättningen eller vad man nu säger XD
Igår kom framor och frarfar hem till oss samt våra kusiner för att fira julafton. De var verkligen super kul att träffa alla, efetersom de var så länge sen sen sist!!!! Dessutom har min kusiner varit i syd-afrika och alla var sådär härligt solbrända:) Sarah är lite avvis:P
Det blev kalle anka med julfika och glögg som vanligt, mysigt. På kvällen spelade vi ett nytt spel Tyresö spelet som johanna har fått med fotbollen eller ngt sånt. De var ungefär som monopol...
När vi satt där och spela hade jag verkligen super mysigt och jag påmindes om hur mycket jag tycker om min släkt.
Jag hade en jätte mysig julafton och dessutom fick jag en hel del fina pressenter smink, kläder, en ny mobil, bio present kort med mera:P

Jag älskar juldagen nästan lika mkt som julafton. Det är en dag men absolut inga måsten!!  Jag har kollat igenom mina pressener en extra gång och gått en promenad med familjen:)
Meeen nu väntar tv:n!! de verkar gå en massa bra filmer idag så tjillivippen på er<33

Pusss


Julklappar

Heeej, idag var de tredje eller fjärde gången på 1vecka en kille trott att jag är över 18! Jag tycker att det börjar bli smått pinsamt!!
Idag har jag handlat klart alla julklappar. Eller nästan ifal. De är bara Mamma kvar nu. Hon var defenetivit svårast att komma på någonting till efterom hon inte sagt vad hon önskar sig. Men nu vet jag ifal vad jag ska köpa så jag får gå upp i tid imorgon och köpa de så att jag blir klar!
Idag pyntade vi granen, mysigt mysigt. Älskar när man kommer upp på morgonen och ljusen är tända, de blir alltid så himla mysigt! Vi hängde även upp våra 4 nya julgranskulor som våra nanm är inristade i ,super fina:)

Pusss

Bio

Heej, idag var de match igen! men den ska jag nog inte nämna... förlorade med 3 jävla poäng!!! sarah get`s angry:P
Haaha aja men efter matchen hade vi avslutning/ fika<3
Sen fick jag springa till bussen.... som vanligt alltså:P Anna gick på vid öringe och så åkte vi till stan för att julhandla. Sendan åt vi på kungshallarna och kvällen avslutades med bio:D såå nu såg vi båda den efterlägtade Twilight för andra gången!!! Den var dock inte lika bra som första gången vilket gjorde mig en anning besviken:S haha neej men man la ifal märket till mycket fler detaljer den här gången. Men ingen gång slår den första!!! Jag började ifal inte gråta:P
Älskar helt klart filmen ändå och väntar tills att nästa kommer!!!
Mamma hämtade upp oss vid skanstull, så fick sktjus hem. Super skönt, eftersom att vädret hade valt=snål blåst och regn, ingen höjdare!!!!

Nu ska jag kolla på lite gamla foton tror jag:P

Pöööss

Lördag!

Heeej!
Idag vaknade jag vid halv tolv tiden! guuud vad skönt de var att få sova ut<33
När jag kom upp såg jag att mamma köpt nybakta frallor, mums! så gissa vad jag åt till frukost:P
Jag hann väl inte göra så ¨hemma då jag åkte på match vid halv två tiden, seg som man är!!
Men bilfärden slutade vid berdängshallen där vi hade match!!
Och vet ni vad? vi vann mot serieledarna med 4 poäng!!!!!! härligt va:O
Kom hem för någon timma sedan och har precis ätit eftreätt med famlijen som johanna gjort:)
Ska väl se en film snart!

Pusss

Jullov!

JUUUUUUUUUUUUULLOV!!, Äntligen så himla underbart!!!!!
Ikväll ska jag ha minijul med brundarna:P Mysigt,mysigt!
Neej nu ska jag slappa och fira:P

Pusss


De tre senaste dagarna...

På två dager har 3 oika personer trott att jag är över 18 år!! ser jag så gammal ut?? uscch de e ju pinsamt....
skolan är över nu inga fler läxor eller prov, förens efter lovet men de vill jag ju inte tänka på nu!!! så skönt med lov snart.
I fredags hade jag och anna avslutning med de små, så vi bjöd på pepperkakor, julmust m.m:P
och vet ni vad? jag och anna fick ett varsit presentkort på sf utav dem, så söt de är!!<33
och eftersom jag och anna har pratat ett antal ggr om att se Twilight igen så är de väl inte så svårt att gissa vad vi ska se??Så vi tänkte gå och julshoppa en dag och sedan se den´! mysigt, va!

Igår var jag med familjen på cirkus i kör! den var verkligen super bra. De var jätte duktiga och de var så häftigt att se på!
Efteråt träffade jag klara vid t-centralen och vi gick och julshoppade lite. Men eftersom klockan var så mkt så hann nästan inte eftersom alla butiker stänger ¨så tidingt på helgerna.
aajaj jag var ifal super hungrig eftersom de enda jag ätit på hela dagen var en rostad macka och en madarin och klockan närmande sig 7. Sååå thai mat blev de för mig<33 eftersom klara redan ätit så fick hon mina jordnötter. Efter att jag propat i mig hela portionen och Klara och jag pratat om gamla minnen och om vår tågluffar resa vi ska göra någon gång så blev de en glass med chokladsås på mcdonalds. Och jag lyckades som vanligt att spilla på min jacka:S

Sedan åkte vi hem till Klara och såg mamma mia. Sedan blev klara desperat sugen på rostmackor, så då gick vi ut i köket insvepta i våra filtar och rostade mackor:P

Idag har jag spelat match, gick åt helvete om man får säga så!? förlorade men 3p så surt¨!  ajaj idag kanske jag hinner var med på vb om jag inte har ngt ledar möte jag skulle på....
Sedan väntar väl även mitt rum efter en städning:S

Pussss




 


3 saker...

3 saker jag ska bli bättre på...

1. Gädjas åt andras framgångar- de får en att känna sig som en bättre männsika, jag lovar!
2. Ge komplimanger oftare- alla uppskatar komplimanger.
3. Planera min tid bättre. Om jag planerat att t.ex gör läxan en dag så ska jag göra det.

3 saker jag insett att jag aldrig kommer att bli/bra på.

1. Morgonpigg
2. Passa tider.
3. Hålla reda på mina nycklar.

Men man vet ju aldrig, det kanske händer ett under en dag jag kankse blir morgonpigg när jag fyller 85?:P 
Neej nu ska jag äta och sedan blir de träning!

Puss


Blandat

Heeej!
Helgen då. Malins fest var super kul. hahah jag hade typ samma mask som  majoriteten av killarna hade. Men alla sa att jag såg betydligt bäst ut i den, så jag får väl hoppas på de.
Vi i basketen sjöng världens bästa Karlsson för henne efter som hon heter Karlsson i efternamn.
(Alltså karlsson på taket låten)
Jag tror att alla lyckades sjunga olika hela tiden men de e ju tänken som räknas:P
De var super kul så länge de vara:P men klockan tolv blev alla som inte hade legg med sig eller fyllt arton utkastade. De vill säga jag, Anna och Chantal...

Söndagen pluggade jag till so-provet. På eftermiddagen åkte jag in till stan och såg en musikal med familjen och sedan besökte vi framor och farfar en stund innan de var dax för mig att åka hem och plugga igen.

Idag är de ifal Tisdag:p haha orkar inte skriva om vad som hänt idag. Men nu börjar skolan varva ner lite. Skönt skönt skönt!!¨
Nu ska jag kolla på Desperate house wife efetersom Astrid lyckats övertala mig till de!

Puss

En efterlängtad fredag!

Äntligen fredag, så himla skönt! anledning till att jag inte bloggat ngt i veckan e för att jag har haft plugg, plugg och återigen plugg! usch jag är så himla trött på skolan just nu! och gissa varför! anledningen är den att alla lärare alltid ska trycka in massa prov innan betygsätningen värför? de har haft ett helt halv år på sig att bedöma oss? måste de ha massa prov innan lovet bara för att ha de då? så här ser ifal dagarna i skolan ut!

Fredag(idag): Matte prov+bilduppgift och utvärdering.
Måndag: So-prov och spanska -prov!
Tisadag: Svenska teaterecension och ordkunskapshäfte+ matte prov igen!!
Onsdag: typ 8 sidor engelska läxa!

Förstår ni??!! allt känns så meningstlös men ändå inte. Matte provet gick ingen vidare men men, Jag och Jennie gjordei ifal världens finaste pepparkakor på hemkunskapen ifal:P
Sedan träffade jag Anna och de var dax för små träning igen. Sedan fick jag sktjus av Carina till min träning, och imorgon kommer jag att ha träningsvärk...
Just nu sitter jag framför tv:n det är bara jag och pappa hemma och eftersom jag är lite förkyld och helt slut blir det nog popcorn och film med pappsen ikväll:P
Imorgon blir jag nog illa tvungen att plugga lite:S en lördag! !!!!
usch aja på kvällen ska jag ifal på min tränares 25-års fest i energikällen det kommer blir superkul!!

Pusss

RSS 2.0